45 students of PCP, Prince selected in STSE...

16 students included in All Board Top-20 and 14 students in Rajasthan Board Top-20 In the State Talent Search Examination-2021 conducted by the Board of Secondary Education Rajasthan Ajmer, the students of PCP, Prince Eduhub, Sikar have performed phenomenally. For the first time in the history of Sikar, 45 students have been selected from one institute.

16 students have secured rank in All Board Top-20 Merit List while 14 students have secured rank in Rajasthan Board Top-20 Merit List. In All Board Top-20 students Pradyuman and Ritika got 4th rank, Deepika Dahiya 6th rank, Komal Chaudhary 7th rank, Parameshwar Kumawat 8th rank, Nikita and Bhavesh Todi 9th rank, Akshita Kumari, Aman Saini and Kanika Matolia 10th Rank, Pawan Jangid and Mahi Agarwal got 11th rank, Vidhan Jangid and Sachin Vyas got 12th rank, Amandeep Kaur got 14th rank and Sonal Kumawat got 15th rank.

In Rajasthan Board Top-20 rank, Vidhan is 5th, Bhavesh 6th, Sachin 7th, Shivlal Tarad and Anupriya 8th rank, Rudrakshi Sharma, Suman Siddha and Sonal Kumawat 9th rank, Pawan Sahu and Parul Joshi 10th rank, Uday Garg Aryan Yadav and Chetna Agarwal have secured 11th rank and Vishwas Kumawat has secured 13th rank.

By securing more than 80 percent marks, 19 students have made it between 1st to 18th rank in distinction certificate category, in which Mona Kharra got first, Divyesh Raniwal and Manisha Yadav got third, Prateek and Khushveer Kadsara got fourth and Nitesh Jain got 6th rank.

There was an atmosphere of enthusiasm in Prince Ezuhab on the selection of 45 students at once. The Board of Management including Director Jogendra Sunda, Chairman Dr. Piyush Sunda, Chief Managing Director Rajesh Dhillon honored the selected students and parents by garlanding them.

Dr. Piyush Sunda
(Director)

पीसीपी, प्रिंस के 45 विद्यार्थियों का एसटीएसई में चयन...

16 विद्यार्थी ऑल बोर्ड टॉप-20 एवं 14 विद्यार्थी राजस्थान बोर्ड टॉप-20 में शामिल

बोर्ड ऑफ सेकेंडरी एजुकेशन राजस्थान अजमेर द्वारा आयोजित स्टेट टैलेंट सर्च एग्जामिनेशन-2021 में सीकर स्थित पीसीपी, प्रिंस एजुहब के विद्यार्थियों ने अभूतपूर्व प्रदर्शन किया है। सीकर के इतिहास में पहली बार एक संस्थान से 45 विद्यार्थियों का चयन हुआ है। 16 विद्यार्थियों ने ऑल बोर्ड टॉप-20 मेरिट लिस्ट में रैंक हासिल की है जबकि 14 विद्यार्थियों ने राजस्थान बोर्ड टॉप-20 मेरिट लिस्ट में रैंक हासिल की है। ऑल बोर्ड टॉप-20 स्टूडेंट्स में प्रद्युम्न एवं रितिका ने चौथी रैंक, दीपिका दहिया ने 6ठी रैंक, कोमल चौधरी ने 7वीं रैंक, परमेश्वर कुमावत ने 8वीं रैंक, निकिता एवं भावेश तोदी ने 9वीं रैंक, अक्षिता कुमारी, अमन सैनी व कनिका माटोलिया ने 10वीं रैंक, पवन जांगिड़ व माही अग्रवाल ने 11वीं रैंक, विधान जांगिड़ व सचिन व्यास ने 12वीं रैंक, अमनदीप कौर ने 14वीं रैंक एवं सोनल कुमावत ने 15वीं रैंक हासिल की है।

राजस्थान बोर्ड टॉप-20 रैंक में विधान ने 5वीं, भावेश ने 6ठी, सचिन ने 7वीं, शिवलाल तरड़ एवं अनुप्रिया ने 8वीं रैंक, रुद्राक्षी शर्मा, सुमन सिद्ध एवं सोनल कुमावत ने 9वीं रैंक, पवन साहू एवं पारुल जोशी ने 10वीं रैंक, उदय गर्ग, आर्यन यादव एवं चेतना अग्रवाल ने 11वीं रैंक एवं विश्वास कुमावत ने 13वीं रैंक हासिल की है।

80 प्रतिशत से अधिक अंक हासिल कर डिस्टिंक्शन सर्टिफिकेट श्रेणी में 19 विद्यार्थियों ने पहली से 18वीं रैंक के मध्य स्थान बनाया है जिनमें मोना खर्रा ने प्रथम, दिव्येश रानीवाल एवं मनीषा यादव ने तृतीय, प्रतीक एवं खुशवीर कड़वासरा ने चतुर्थ एवं नितेश जैन ने 6ठी रैंक हासिल की है। एक साथ 45 विद्यार्थियों के चयन पर प्रिंस एजुहब में उत्साह का माहौल रहा। निदेशक जोगेन्द्र सुण्डा, चेयरमैन डा. पीयूष सुण्डा, मुख्य प्रबंध निदेशक राजेश ढिल्लन सहित प्रबंधक मंडल ने चयनित विद्यार्थियों एवं अभिभावकों का माल्यार्पण कर सम्मान किया।

डा. पीयूष सुण्डा
(निदेशक)
Share this: